Aanpak

Hoe doen wij ons werk?

Hoog in ons vaandel staan betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Wij verdiepen ons graag in de vragen die u bezig houden / de zaken die u wilt regelen. En zoeken daarbij de optimale oplossing.

U bent dan ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, dat uiteraard kosteloos is. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, of een afspraak plannen in het schema. Klik daarvoor hier.

Naast onze persoonlijke betrokkenheid hechten wij uiteraard aan deskundigheid en een goede, snelle afwikkeling van zaken. Dat kunnen wij ook garanderen. Want, in Nederland is in hoog tempo een ongelofelijk efficiënt en goed geautomatiseerd notariaat ontwikkeld, dat feilloos en met een enorme snelheid gegevens op kan vragen en verifiëren van het Kadaster, van banken, van faillissementsregisters, van gemeenten enz. Daardoor kan de notaris u vertellen of u inderdaad zonder enig risico bijvoorbeeld een leveringsakte kunt tekenen. Daarbij let hij zowel op de belangen van de koper als op die van de verkoper: rechtszekerheid! 

Ons kantoor voldoet qua automatisering aan de hoogst mogelijke eisen, waardoor wij u optimale service en zekerheid kunnen garanderen. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.