Ons kantoor

In oktober 2003 is de eerste akte gepasseerd in onze prakrijk. Onze eerste locatie, waar wij 10 jaar doorbrachten, was aan de Prinses Beatrixlaan 9 in Tiel. Een prachtig mooi pand in het oude gedeelte van de stad.

Toch in jaren van besparen was het pand niet makkelijk om te gebruiken. De ruimte bood ook niet de mogelijkheden voor alle technische veranderingen die noodzakelijk zijn in het notariaat.

Vandaar dat in september 2013 de praktijk verhuisd is naar de Sint Agnietenstraat 9 in Tiel. Pal naast de schouwburg Agnietenhof en het levendige Korenbeursplein. Midden in de stad, maar met eigen parkeerplaatsen voor onze klanten. Het kantoor is voorzien van de nieuwste technologieën om documenten te bewerken en te bewaren.

Er zijn ook nieuwe elementen bijgekomen in onze visuele omgeving, zoals de steeds wisselende expositie van Ad Arma. Prachtige etsen en schilderijen, bronzen beelden, zoren voor een mooie aankleding van ons kantoor, scheppen een bijzondere sfeer en zijn bovendien ook te koop.

Symbool van onze kantoor is een unieke bronzen sculptuur van Ad Arma: de "Boomdrager".