Mr. Roland Kok

Meester Roland Pieter Kok is geboren in Rheden op 15 juli 1965.
In 1995 is hij afgestudeerd in Notarieel Recht te Utrecht en is daarna begonnen als Kandidaat-Notaris in Culemborg. Vanaf 2001 is Roland Kok werkzaam als docent bij de Stichting Opleiding Medewerkers Notariaat, om in 2003 beëdigd te worden tot Notaris door koningin Beatrix. Vanaf die tijd is hij werkzaam in zijn eigen praktijk: Notarispraktijk Mr. Roland Kok.

Kennis van zaken, zonder stoffig imago. Dat geeft de sfeer van ons kantoor wel aardig weer. Het mag allemaal wat flitsender, iets minder formeel. De beste adviezen worden immers gegeven wanneer de sfeer open is. Professie alleen is niet genoeg. Ondernemers en particulieren zijn mensen. Mensen met ambities, dromen en gezonde twijfels. Ons advies is maatwerk dat aansluit bij de total package.

Rolands voorliefde voor Formule 1 is dan ook niet helemaal toevallig. Ook dat gaat over het complete pakket, schakelen en op het juiste moment goede keuzes maken. Voor de een misschien wat makkelijker dan de ander. Waar je wieg stond, is ook van invloed.
Roland vindt dat van de talenten die je hebt gekregen best iets uit mag delen. Met veel passie deelt hij deze visie als lid van Rotary Club Culemborg. Een club van professionals die samen een constructieve bijdrage leveren aan de wereld om hen heen.

Wie goed oplet ontdekt een andere liefde van Roland. In het logo van Notarispraktijk Kok is een subtiel symbool verwerkt. Het turquoise klavertjevier staat voor geluk en stiekem ook voor Alfa Romeo. Bij Roland gaan oude tradities en mooi design hand in hand.